Marbodal Hafa Höganäs Westerbergs Electrolux Siemens IDO Temal


en aptitlig meny

Vi har skapat en annorlunda butik där du kan välja ur en riklig meny av köks- och badrumsinredningar kompletterat med ett inspirerande sortiment av prisvärda tillbehör.
Här kan du låta dig inspireras av flera utställningskök, rikligt med sköna inredningsdetaljer och nyttiga köksattiraljer.

Vi har valt att samarbeta med flera marknadsledande tillverkare av kök, bad, kakel och vitvaror. Genom våra leverantörer säkerställs en jämn och hög produktkvalitet, stor miljöhänsyn jämte ett brett sortiment. Bland annat marknadsför vi ett eget lågpriskök, där vi har de mest vanliga artiklarna i vårt lager. Bra för dig som vill komplettera eller komma igång direkt.

Genom vår långa erfarenhet av dessa produkter kan vi vara en inspirerande rådgivare under planeringsstadiet. I våra humana priser ingår naturligtvis att vi kostnadsfritt tar fram tredimensionella inredningsförslag i färg. Vi tar oss dessutom an uppmätning och vi hjälper gärna till att kontakta olika typer av hantverkare åt dig. För elinstallationerna kan du faktiskt anlita oss - vi har både behörigheten och materialen.

Vi hoppas du skall uppskatta vår breda och förhoppningsvis aptitliga meny. Hos oss är det självklart att hela familjen kommer och låter sig inspireras. Vi har inrett ett speciellt barnrum så att både föräldrar och barn skall få en trevlig stund hos oss.

Catarina & Niklas Trygg
Öppet: vardag: 10–18, lördag: 10–13
Hollendergatan 28, 521 42 Falköping, tel: 0515-808 21, fax: 0515-818 21, e-post: info@trygginterior.se
www.bravomedia.se